Styrelsen informerar, april 2021

 

Nr 4-2021

 

Ränta på bolånen

Vi har möjlighet att få lägre ränta på bolånen eftersom fastigheten har energiklass B. Kontakta Handelsbanken och ange Energideklarations-ID nr.  Detta står i respektive port (olika nr för varje port).

 

Vid strömavbrott

Vid strömavbrott kan Ni gå in på EON:s hemsida för att få mer information vad som hänt, och ibland även eventuell åtgärdsplan.

 

Sopsortering

Var snäll att inte lägga tidningar i kärlet för pappersförpackningar. Det skall ligga i kärlet där det står tidningar, annars får vi betala en extra straffavgift. Detta är ett återkommande problem och fortsätter detta kan vi bli tvungna att debitera den boende då det ofta finns namn på flera tidningar/räkningar etc etc.

 

Avfallskorg för hundbajspåsar

Se till att plocka upp efter Era hundar. Hundbajspåsarna ska läggas i papperskorgen som är avsedd för detta. Det är en större korg som finns i början av våran väg. Den ska INTE läggas i papperskorgarna som finns utanför portarna då det sprider sig en inte alltför trevligt doft som går in till dom boende och in i porten, speciellt nu när det börjar bli varmare.

 

Storstädning

Storstädningen av våra allmänna utrymmen kommer att påbörjas i början av vecka 17.

 

2021-04-20

Styrelsen

brfsvartviken.se